Napfivér és holdnővér ~ nap- és holdüdvözlet dupla workshop

Áprilisban dupla Workshoppal várunk szerettel! / Duble workhshop in April!

Nap: Az életenergia ébresztése április 14 🌞 / Sun: Awakening of the life-energy 14tho of April

Hold: Az önelfogadás művészete április 28🌝 / Moon: The art of self-acceptance 28th of April


A Nap és a Hold nem pusztán távoli égitestek, hanem olyan külső erők, minőségek, jelenségek amelyeken keresztül megfigyelhetjük, megérthetjük saját, belső, érzelmi, tudati folyamatainkat is. A körülöttünk lévő erők, jelenségek külső lenyomatai annak, ami bennünk van. Ami kint az bent. Ami fent az lent.
A NAP az erő, az állhatatosság, a fény, a tűz, a tudatosság szimbóluma. Míg a HOLD a befogadás, lágyság, elfogadás, megértés, egybeolvadás, vonzás, empátia megtestesítője.
Az egyik fűt, a másik hűt. Mindkettőnek megvan a helye és az ideje az életünkben. De mikor és hogyan alkalmazzuk e kettőt az életünkben? Hogyan hozható a két pólus harmóniába?

A Napüdvözlet és a Holdköszöntés a két legismertebb és legelterjedtebb összefüggő sorozat a jógában. A dupla workshopon nemcsak megismerkedhetsz a két teljes alapsorozat ászanáival, hanem nagy hangsúlyt kap a biztonságos gyakorlás és a gyakorlatok saját szintednek megfelelő kivezetése. A pontos fizikai megközelítésen túl kiemelt szerepet kap a légzés, a figyelem vezetés, a mentális munka és a megfelelő attitűd és hozzáállás is.


Mire számíthatsz?

Mindkét alkalommal bevezetést kaptok a napüdvözlet és a holdköszöntés gyakorlatának hátteréről, jótékony hatásairól, hogy mikor és hogyan érdemes gyakorolni. A bemelegítés után részletesen vesszük a sorozatokat felépítő testratásokat és az esetleges személyre szabott módosításokat. Megtanuljuk és gyakoroljuk a teljes sorozatot, hogy haza tud vinni a fejedben és a testedben is. Mélyítjük az egyes sorozatok megismerését energetikai, érzelmi és mentális szempontból is.A sorozatról írásos emlékeztetőt is kaptok az otthon gyakorlás támogatásához.


Kinek ajánljuk?
Kezdőknek, akik szeretnének megismerkedni a két legelterjedtebb jóga sorozattal
Azoknak, akik szeretnék megerősíteni az otthoni gyakorlásukat komplex gyakorlatsorokkal
Középhaladóknak, akik szeretnék pontosítani a legfontosabb ászanákat kivitelezését valamint mélyíteni a gyakorlatok fizikai, energetikai, mentális hatásait
Akik szeretnének alternatívákat (könnyítéseket vagy nehezítéseket) kapni a sorozatok testtartásaihoz
Akik érdeklődnek a napüdvözlet és holdüdvözlet elméleti háttere, aspektusai, hatásai, mélyebb rétegei, története iránt isNap: Április 14 Vasárnap reggel 9-11 h
Hold: április 28 Vasárnap este: 16:30-18:30 h

Ár: 4500Ft/ alkalom vagy 7000 Ft/ 2 alkalom
Min: 5 fő
Max: 15 fő

Az esemény regisztráchióhoz kötött, amit itt a Facebook oldalunkon tudsz megtenni üzenetben.

Vár szerettel,
Kriston Adrienn (RYT-500) hatha, vinyasa flow jóga és meditáció oktató

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook