Iyengar jóga műhely- gyakorlás a menstruáció tükrében 03.23 és 03.30.

Iyengar jóga műhely - gyakorlás a menstruáció tükrében márius 23 és 30.

A menstruáció rendszeres kihívást jelent sok nő életében, ennek ellenére még mindig keveset beszélünk róla. Fontos hogy a jógamatracon is elismerjük és tiszteletben tartsuk a testünkben havonta lezajló változásokat. Ha odafigyelünk testünk igényeire, elfogadjuk azokat, és ennek megfeleően alakítjuk a gyakorlásunkat, kiegyensúlyozottabban, teljesebben és boldogabban élhetjük meg a mindennapjainkat.

Ebben nyújt segítséget ez a 2 alkalmas műhely.
A két napos workshop alatt két olyan szekvenciát fogunk gyakorolni, amelyek - ellazítva a testet és elcsendesítve az elmét - átsegíthetnek a menstruációs ciklus legnehezebb napjain:

- Első alkalom március 23.: Az első szekvencia a menstruációt megelőző napok kellemetlenségein segít átlendülni, enyhítve a premenstruációs szindrómát (PMS).

- Második alkalom március 30.: A második gyakorlatsor pedig kifejezetten a menstruáció
idejére ajánlott. E szekvenciák nemcsak abban segítenek, hogy megőrizzük egészségünket, hanem közvetlenül segítik a menstruáció folyamatát. Olyan ászanákból (jóga pózok) épülnek fel, amelyek ellazítják az idegrendszert, egyensúlyban tartják a hormonrendszert, gondoskodnak a reproduktív szervek megfelelő vér- és oxigen-ellátásáról valamint erősítik az őket támogató izmokat.

A workshop hangsúlya mindkét nap a gyakorláson lesz. Precíz instrukciók segítségével veszünk fel minden egyes ászanát, megtanuljuk hogyan kell pontosan és biztonságosan felvenni a pózokat. A közös gyakorlás után pedig egy tea mellett megbeszéljük a témához és a gyakorláshoz kapcsolódó kérdéseket. A műhely elméleti és gyakorlati összefoglalóit, az ászana-sorokat és az ajánlott könyvek jegyzékét a résztvevők minden alkalom után emailben is megkapják majd.

A műhelyt vezeti: Zágoni-Prell Noémi okleveles Iyengar jóga oktató

Hozzájárulás: 8000 Huf / 2 alkalom, 5000 / alkalom
A két alkalom anyaga összefüggő, együttes látogatásuk ajánlott.

Jelentkezni a Workshopra az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-en lehet.

“B.K.S Iyengar és lánya, Geeta Iyengar úttörőként kialakított női szekvenciái sokat segítettek mindennapi életemben, ciklusom nehéz napjaiban valamint terhességem alatt és a sikeres otthon szülésben, majd az azt követő regenerálódásban is. Egyik fő célom, hogy ezeket a gyakorlatsorokat eljuttassam azokhoz a nőkhöz, akik megoldást keresnek problémáikra, vagy csak hatásosabban szeretnének együtt dolgozni azokkal a változásokkal, amelyek a nőiség és havi ciklusunk természetes velejárói, hogy kiegyensúlyozottabban, teljesebben és boldogabban élhessék meg a mindennapokat.”
Zágoni-Prell Noémi (Mimi)
Iyengar jóga oktató

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook