Baba-Mama Jóga minden pénteken Nórival

Baba-Mama Jóga a Yogatree-ben!

Úgy érzed, hogy ezer éve nem mozdultál ki otthonról, pedig csak pár hete hoztad világra kisbabádat? Ráadásul jó lenne megbeszélni valakivel a tapasztalataidat? Valakivel, aki hasonló cipőben jár és megérti?

Várunk szeretettel minden pénteken kisbabáddal a Yogatree Stúdióban!

Miért jó a baba-mama jóga?

Teret ad annak, hogy olyan közösségben légy, ahol mindenki ugyanabban az élethelyzetben van. Itt mindenki babás dolgokról szeretne beszélni, tapasztalatot megosztani, információt cserélni. Ráadásul heti rendszerességgel ki tudsz mozdulni úgy, hogy még a babádat sem kell másra bíznod, és végig aggódnod az amúgy magadra szánt időt.

A Baba-mama jóga pont az a hely, ahol valóban „ÉN” és „MI” időről beszélhetünk. Miközben fizikai egészséged oltárán adózol, még mélyebben tudsz kapcsolódni kisbabáddal.

Mint minden kapcsolatban, a babánkkal is meg kell ismernünk egymást. A jóga lehetőséget ad arra, hogy ez az összehangolódás még gyorsabban és gördülékenyebben menjen. Ráadásul fejleszti a baba térérzékelését, testtudatát és szociális érzékenységét.


A foglalkozás esszenciája:

- A baba számára játék, az anya számára lehetőség szülés előtti kondíciójának visszanyerésére
- Segít regenerálni a testet szülés után
- A jógapozíciók fejlesztik a baba mozgás- és térérzékelését, jótékonyan hozzájárulnak, mind testi, mind pedig értelmi képességei fejlődéséhez
- A foglalkozások a baba igényeihez igazodnak, így ha éppen álmos, akkor alszik, ha éhes eszik, ha kedve tartja játszik a gyakorlatok közben
- A mentális kapcsolódás mélyítése. Anya és baba egymásra hangolódik, és kellő gyakorlás után már szavak nélkül értik, és érzik egymást. Felbecsülhetetlen a közös gyakorlás kapcsolatépítő, és mélyítő ereje!


Mikortól ajánljuk?

6 hetes kortól, császármetszés után pedig 8 hetes kortól 10 hónapos korig

Jelentkezni az órára a yogatree.hu oldalon tudsz.

Kényelmes ruhában gyertek a szabad mozgásért, és ha van kedvenc pléd, párna, játék, azt is bátran hozzátok magatokkal.

Várlak szeretettel!

Namaste,
Nóri kismama és baba-mama jóga oktató

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook