Új tanárok és új órák a Yogatree-ben

Kedves Jógik és Jóginik,

örömmel mutatjuk be a Yogatree csapat újabb három tagjait, akik januártól csatlakoztak hozzánk, hogy további lehetőséget biztosítsanak számotokra különböző órák és új időpontok kipróbálására, hogy még jobban be tudd illeszteni a jóga gyakorlását a mindennapjaidba.

Nagy Orsolya - Hatha és Ashtanga jóga oktató - A gerincközpontú jogaoktatás elkötelezettje, rendkívüli tudással és tapasztalattal érkezik hozzánk. Kedd reggel 8:15-től és csütörtökön 17:30-tól találkozhattok vele. További információkat itt találtok Orsiról: Nagy Orsi jóga oktató

Pápay Eszter - Pilates oktató, csoportos fitness instruktor és táncos

Eszter, mint Pilates oktató szinesíti a Yogatree órák palettáját minden kedden és csütörtökön reggel 7-8-ig. További információkat itt találtok Eszterről: Papay Eszter Pilates oktato

"Szeretném kihozni mindenkiből a maximumot, mert úgy gondolom sokkal többre vagyunk képesek, mint azt hisszük! Óráimon dolgozunk egészségünkért, egy csodaszép testtért, a helyes testtartásért, testtudatért, valamint az ízületek nagyobb mozgástartományáért."

Sramkó Nóra - Kismama és baba-mama jóga oktató. Minden kedden és pénteken 10 órától várja a kismamákat.

Szakdolgozatát a magzati kommunikációról írta. Okleveles Életvezetési tanácsadóként talált rá a jógára. 

"Először Hatha, majd Gerincjóga és Balance órákra jártam. Nagyon szerettem ahogy a gyakorlás töltött, elkezdtem tapasztalni változásokat magamon és magamban. De valami hiányzott, valami esszenciális…és 2 éve megérkezett a jóga filozófiája is a gyakorlás mellé, és akkor tudtam, hogy nekem ez kell. A jóga lesz az én eszközöm ahhoz, hogy a továbbiakban ne csak a saját, hanem mások fejlődését is segíteni tudjam.

Elmélyedtem a várandósság alatt előforduló különböző egészégügyi problémákra javasolható természetes és ájurvédikus megoldásokban is. A különböző természeti népek által gyakorolt segítő technikákban, és gyakorlatokban, valamint a várandósság időszakában és utána bekövetkező természetes testi változásokban. Hiszem azt, hogy a várandósság egy nagy jelentőséggel bíró, megszentelt időszak egy család életében. Munkámban a jógagyakorlást, természetes egészségmegőrzési technikákat és a prenatális kommunikáció eszközeit ötvözöm.

Csoportos óráim nem csak a jógagyakorlásnak adnak teret, hanem egy olyan közösségnek is, ahol a kismamák meg tudják osztani egymással tapasztalataikat, kihívásaikat és örömteli pillanataikat.

Az én feladatom az, hogy Kismama jóga oktatóként ezt a személetet átadjam, és segítsem a kismamákat abban, hogy babájukkal minél tudatosabban és csodálatosabban tudják megélni ezt az időszakot. Ezáltal egy erős alapot adva gyermeküknek az érzelmi stabilitásra, és a boldog, kiegyensúlyozott életre."

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook