Bemutató IYENGAR jóga Mimivel

Bemutató IYENGAR jóga Mimvel

Időpont: 2018. december 8. (szombat) 10:00-11:30

Ha rendszeresen jógázol, de szívesen mélyítenéd eddigi tudásod vagy még csak ismerkedsz a jóga világával és keresgélsz a stílusok között, egyaránt várunk szeretettel most szombaton 10 órára egy Iyengar bemutató órára. Mimi - Prell Noémi, új, okleveles Iyengar Jóga oktatónk vezet be Titeket az irányzat rejtelmeibe.

A bemutatón való részvétel ingyenes, a létszám viszont korlátozott, így kérjük, hogy időben jelentkezz be, hogy biztosítsd a helyed!

“A Jóga olyan, mint a zene. A test ritmusa, a szellem dallama és a lélek harmóniája teremti meg az élet szimfóniáját.“                                                                                                                    

                                                                                                                                              B K S Iyengar  

Néhány gondolat az Iyengar jógáról:

Az Iyengar (ejtsd “ájengár”) Jóga a hatha jóga egyik módszere. Az élete végéig gyakorló és aktívan tanító B.K.S. Iyengar jógamester (1918-2014) tanítására épül, amely Patandzsali ősi jóga szútráiból és bölcseleteiből táplálkozik.

Az IYENGAR JÓGA erősíti és rugalmasabbá teszi a testet. Fizikailag teljesen átmozgat, fejleszti az izomrendszert és erősíti a csontokat és ízületeket. A belső szerveket tónusossá teszi, a hormonrendszert összhangba hozza, az idegrendszert pedig ellazítja, elcsendesíti. A gyakorlás során nagy figyelmet fordít a részletekre, folyamatosan fejlesztve a figyelmet és a test-tudatot. Olyan belső mechanizmusokat és stratégiákat kelt életre, melyek segítségével könnyebben nézünk szembe a mindennapi kihívásokkal. Megtanít arra, hogy elfogadjuk önmagunkat, és együttérzéssel forduljunk mind magunk, mind pedig mások felé.

 

 Mimi – Prell Noémi – okleveles IYENGAR JÓGA oktató, amely a világ egyik legszigorúbb és legszínvonalasabb képzését jelenti. Diplomáját Londonban szerezte, ahol továbbra is folytatja tanulmányait tanára, Alaric Newcombe irányítása alatt.

 "Hiszek a jóga transzformatív erejében, és abban, hogy a gyakorlás képes átsegíteni a mindennapokon még a legnehezebb pillatatokban is. A jóga arra tanít, hogy szeressük egymást, ami önmagunk megismerésével és szeretetével kezdődik. Megvilágítja az utat, és megmutatja hogyan éljünk a testet és a szellemet egyensúlyban tartva." 

Mimi tanítási stílusa precíz és könnyed, kreatív és intelligens. Óráit a csoportot alkotók egyéni igényeinek és képességének megfelelően alakítja.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook