Évnyitó jóga-relax-meditáció Jucussal

GOOD NEWS - Szeptembertől ismét jöhettek integrált jógát gyakorolni Jucussal szombatonként!


Az idei első őszi találkozásra különleges alkalmat szerveztünk Nektek, melyre kezdő és haladó gyakorlóként egyaránt lehetőségetek van eljönni! Összetettünk egy csomagba jó néhány olyan ösztönzést és inspirációt, ami miatt a jóga annyira vonzó és támogató erejű praxis az önismereti utat járó emberek számára.

Időpont: 2018. szeptember 1. 17:00-19:15


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🕉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Belső elcsendesedéssel, a megnyugvás stresszoldó pránikus és vizualizációs gyakorlataival indítunk, és utána a fizikai testi szöveteink, izmaink, inaink, csontjaink, hormonjaik számára nyújtunk át egy térnyitó szekvenciát. A Holdüdvözletet, melynek lágy és erősebb formája kiváló lehetőséget biztosít a "gyengébb", és komolyabb állóképességű jógijelölteknek is, a tudatos, Napos én-részünkkel szemben a tudattalan fantáziabirodalom tisztítására használjuk. Az elnyújtott relaxációban megerősítésekkel dolgozunk belső szándékaink tisztaságáért, hogy az évet önmagunkban rugalmasan, mégis szilárd középpontosításban indíthassuk önmagunk, és környezetünk javára érezve, gondolva, és cselekedve.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🕉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

A műhely kezdete előtt két órával már kérlek ne fogyassz szilárd táplálékot, öltözeted legyen kényelmes, szellőző. Hozz magaddal elegendő folyadékot, és egy belső szándékot, amellyel dolgozhatsz a vezetett relaxációban.

Szeretettel várunk a programra előzetes bejelentkezés ellenében, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

A műhely díja 3.5oo Ft, az alkalomra a stúdió bérlete nem használható fel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🕉 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"Az életemben az Univerzum mutat irányt, és az intuíciómat használom, hogy beteljesítsem a célomat."
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~🕉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Szeretettel várlak!

Jucus

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook