Unnata® AERIAL jógaoktatóképzés!

 

Unnata® AERIAL jógaoktatóképzés Budapesten 2018 őszén!

 

Már jógatanár vagy és szeretnéd egy nagyon izgalmas és hatékony eszközzel kiegészíteni a gyakorlásod és olyan dolgot tanítani, amit csak nagyon kevesen tudnak Magyarországon? Szeretnél egy nemzetközi szintű képzéssel igazán mély, alapos tudást szerezni, hogy biztonsággal taníthasd lebegni és elmélyedni a tanítványaidat?

Az Unnata® Aerial jóga egy new yorki jógatanárnő, Michelle Dortignac nevéhez kötődik, aki 15 éves jógatanári tapasztalatát felhasználva kezdett el azzal kísérletezni, hogy egy, a mennyezetre rögzített selyem hintával (hammock-al) új dimenziókat nyisson jógagyakorlásában. Michelle és csapata évek óta képez aerial jóga oktatókat az Egyesült Államokon kívül a világ különböző pontjain. Magyarországról Korpás Eszter volt az első, aki elvégezte Michelle oktatóképzését és megismertette az Unnata® Aerial jógát itthon is gyakorlók százaival. Ha már voltál nála aerial jóga órán, megtapasztalhattad, hogy a hammock használata hogyan segít ráérezni a pontos irányokra és testtudatosságra, ami a célunk a talaj menti gyakorlás során az ászanák pontosításával és a figyelem befele vezetésével.

Az aerial jóga segíti izolálni az izommunkát: segít ellazítani azokat az izmokat, amik nem szükségesek a testhelyzet megtartásához, ezzel „beleengedve” magunkat a megfelelő pozícióba. Nagyon jó lehetőség az izmok fokozatos terhelésére, fejlesztésére, nyújtására. Úgy növeli az izmok rugalmasságát, hogy az elengedésre helyezi a hangsúlyt, így engedi, hogy a gravitáció csak tegye a dolgát, különösen a kritikusan beszűkült testtájakon: a vállöv területén, a szívközpont területén és a csípő körül.

2018 őszén már másodszorra szervezünk Magyarországon Unnata® AERIAL jógaoktató képzést. Ismét Michelle tanítványa, Mina Morrgan Szlovéniából látogat el hozzánk, hogy kitanítsa az aerial jógatanárok újabb nemzedékét. Az oktatóképzés kizárólag már végzett jógaoktatók számára elérhető.

 


 

A képzéssel kapcsolatos főbb tudnivalók:

 

Helyszín: Mantra Jógastúdió, Budapest (II. ker. Margit körút 31-33.)

Időpont: 2018. október 27-től november 4-ig
- képzési napok szombattól péntekig minden nap 9:00 és 18:00 között. (A képzés elvégzésének feltétele az ezeken való 100 %-os részvétel, kezdés szombaton 9:00-kor.)
- gyakorlati/vizsga napok november 3-4-én (ezeken a napokon a gyakorlók meghatározott időpontokban vesznek részt, ha kell, tudsz előre egyeztetni a tanárral a beosztásról).

Képzés: Az Unnata® Aerial Yoga Teacher Training program viszonylag rövid idő alatt ad intenzív elméleti és gyakorlati tudásanyagot a hallgatóknak. A képzés naponta 9 órás elfoglaltságot jelent (az ebédidőt beleszámítva). Ez egy haladó jóga kurzus, a jelentkezés feltétele jógatanári végzettség (aerial jógás tapasztalat nem szükséges). A tanfolyam írásbeli és szóbeli/gyakorlati vizsgával zárul, sikeres teljesítés esetén jogosulttá válsz, hogy Unnata® Aerial Yoga tanárként oktass és bekerülsz az Unnata közösségbe, ahol folyamatosan megosztásra kerülnek aerial gyakorlással kapcsolatos ötletek, tippek, videók, amikkel tovább mélyítheted tudásodat.

Ha többet szeretnél megtudni az Unnata® Aerial Yoga rendszeréről, látogass el Michelle honlapjára: Unnata® Aerial Yoga, vagy nézd végig Eszter AERIAL jógás oldalát.

A tanfolyamot vezeti:  Mina Morrgan, a képzés ANGOL nyelven zajlik, igény szerint tolmácsot biztosítunk.

A képzés díja: 1.250 €, az early bird kedvezményes díj 1.000 €, amennyiben a teljes tanfolyamdíjat 2018. szeptember 25-ig befizeted (ez minden képzéssel kapcsolatos díjat, a tanfolyam során használt felszerelést, kezdeti licensz díjat és vizsgaköltséget tartalmaz).

Foglaló: A helyedet a programban 500 € befizetésével biztosíthatod.

Jelentkezés itt: http://www.nostresscenter.com/unnata-teacher-training-mantra-yoga-budapest-hungary/

A jelentkezés feltétele bármilyen 200 órás jógaoktatói végzettséget igazoló bizonyítvány, melyet kérünk a jelentkezésedkor küldd el Minának.

Amennyiben szükséged van segítségre a jelentkezéshez (fordítás), kérlek írj Eszternek: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook