lélekHANGfürdő május 13-án


Csakráink nyomában - lélekHANGfürdő Anettel


A legközelebbi hangfürdő 2018. május 13-án 15:30-kor kezdődik, a mostani alkalom témája: Csakráink nyomában.

A csakrák láthatatlan energiaközpontok, amelyen keresztül az emberi szervezet több szinten kapcsolódik a környezetéhez, információkat és energiát vesz fel és ad le.

,,A csakrák közötti energiaáramlás, - egyfajta kommunikáció. A csakrák finom energiáinak egyensúlya hatással van mindarra, amit gondolunk, mondunk vagy teszünk, ami pedig befolyásolja az auránk állapotát. A csakrák finomítják a személyiséget, határozottan befolyásolják a fizikai megjelenést és a jellemből adódó hajlamokat, valamint életerőt biztosítanak a fizikai testnek.

A csakrák kiegyensúlyozásával elérhető a teljes testi és lelki egyensúly és egészség. 

Itt egy kis teszt, ami alapján leellenőrizheted, milyen állapotban vannak csakráid:
 
Várunk szeretettel, hogy Te is megtapasztalhasd a rezgések csakraharmonizáló hatását!
 
 
Szeretettel: Anett 
 
 
 
 


A kb. másfél órás alkalom során hangtálakkal, esőcsinálóval, óceándobbal és egyéb hangszerek segítségével töltődünk és engedjük meg, hogy mindaz, ami már nem szolgál minket, távozhasson.

A lélekHANGfürdőt mantrameditációval fogjuk kezdeni, megtapasztalva, milyen az amikor a bennünk élő véges, behatárolt én beleolvad a végtelen Énbe újra és újra. Megtapasztalva saját tágasságunkat-szűkösségünket és a közötte lévő végtelen teret. Megtapasztalva mennyire korlátozod be önmagad, ebben a térben. Megtapasztalod, milyen nagyszerű, erős és hatalmas vagy igazából. Megtapasztalod, hogy elég vagy. Megtapasztalod, hogy bőséges vagy. Megtapasztalod, hogy teremtő vagy. Megtapasztalod, hogy nem kell okosabbnak, ügyesebbnek, nagyobbnak, sziporkázóbb humorúnak lenned. Pontosan jó vagy úgy, ahogy vagy. Pontosan jó vagy most, ahogy vagy. Pontosan jó vagy. Elég vagy. Ha a fentiek közül bármelyik állítás is megérint, esetleg tagadást, ellenállást vált ki, feltétlenül gyere el. Ez az a téma, ami szinten minden embernél tisztogatásra, gyógyítgatásra szorul. Gyere, gyógyuljunk együtt lágyan, finoman a hangtálak és más lágy hangszerek rezgéseinek hullámán.

 

 ***************************************************************************************************************************************

 

A hangfürdőt Bögös Anett tartja, hozzájárulás 3.000 Ft (az alkalomra a Yogatree Studiós bérletek nem használhatóak fel), bejelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött email-el tudsz.

A hangfürdő egy csodálatos lehetőség arra, hogy a keleti hangszerek által életre keltett hangok, rezgések segítségével a napi rohanó, stresszel teli világban megpihenjünk, kikapcsolódjunk és feltöltődjünk. A hangfürdő csoportos együttlét, a tapasztalás viszont mindenki számára egyedi.

A hangfürdő élménye minden alkalommal más és más lehet, ez a testi-lelki állapotoktól függően változik. Javasolt azoknak, akik több harmóniára, több örömre vágynak, akik nehezen lazulnak el, aggodalmaskodnak. Azoknak, akik nem tudják, hogyan juthatnak el a belső csendjükbe, akik szabadulnának lelki terheiktől, sőt változások idején is segít. Nagyszerűen eszköz meditáció kiegészítésére is. Remekül lassítja/gyorsítja az embert a saját optimális szintjére, ugyanakkor erővel, dinamizmussal is feltölt. Nem javasolt szívritmus szabályozóval élőknek, epilepsziára hajlamos embereknek és a várandósság első három hónapjában.

Mit is jelent a lélekHANGfürdő vezetett relaxációval?

A hangfürdő elején a rövid vezetett relaxáció segíti gondolataink csendesítését, testünk tudatos ellazulását, felkészítését a hangok befogadására. Amikor testünk ellazult, elménk is nyitottabb, befogadóbb, megpihentebb állapotba kerül, így a pozitív rezgések, a hangok által nyújtott frekvenciák alatt beindulhatnak a gyógyító folyamatok, a töltekezés, megújulás, az elengedés, a felismerések. Kinek, mire van éppen szüksége.
A vezetett relaxáció után a főszerep a csodás hangszereké és hangoké, melyet énekhanggal egészítünk ki, mantrák és magyar dalok formájában. A mantrák ismétlése a testi és lelki gyógyulást fokozzák, van, aki ezek alatt tud a leginkább megpihenni, ellazulni.

Minden lélekHANGfürdő felépítése hasonló, az élmény mégis minden esetben más, tekintettel arra, hogy a hangszereket, a dalokat intuitíven választom ki, az adott csoport érzelmi és fizikális állapotának megfelelően.
Amikor elhalkul minden hang, megérkezünk a maunába, belső csendünkbe, ahol a beindított folyamatok tovább tudnak mélyülni, testünk-lelkünk mélyebb rétegeit megérinteni, majd a hangfürdő végén - mint ahogy a jógaórákon is - visszavezetlek benneteket lágyan a külvilágba..,

Amit jó, ha magaddal hozol: nyitottság és önmagad megismerése, jobbítása iránti vágy. Minden, amivel találkozol, tapasztalsz, a hangfürdő alatt...információ Neked, Ön-MAG-adról, önmagadtól. Fogadd hát tisztelettel, alázattal, segítségként.

Szeretettel várlak:

Anett

 


Online jelentkezés ittKedvcsinálóul
egy első hangfürdős élmény:

“Nagyon jól éreztem magam a Hangfürdőn, sikerült teljesen magamra és az érzéseimre, fejemben lévő képeimre figyelnem. A lelkemnek és a testemnek is nagyon jót tett! Ma is ha visszagondolok rá, szinte hallom a hangot és érzem a rezgést…

Mindenképpen szeretnék még részt venni Hangfürdőn, és a lányomat is szeretném, ha megtapasztalná….

Köszönöm az új élményt

Szép hétvégét kívánok: K.”

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook