Aerial jógatábor az Őrségben Eszterrel


Aerial jógatábor az Őrségben Eszterrel 2018 nyarán két időpontban!

2018. június 1-3. (betelt) és 2018. augusztus 24-26.
 
 
Szeretnéd kipróbálni az Aerial jógát? Elvonulnál a világ elől egy hosszú hétvégére? Szeretnél új dolgokat megtapasztalni, fizikailag és lelkileg is feltöltődni?
 
A hosszú hétvége alatt megismerkedünk az aerial jóga alapjaival, napi két jógaórán több stílusban és intenzitással jógázunk, relaxálunk és meditálunk. Nagyokat sétálunk és felfedezzük a gyönyörű Őrség csodáit."Mindannyian azért küzdünk, hogy kitörjünk a szokásaink és félelmeink korlátai közül.
Az Aerial jóga megnyitja a határainkat."

 
 

Jelentkezési feltételek

A maximális létszám 10 fő, a részvételhez semmilyen korábbi aerial jóga, vagy jógatapasztalat nem szükséges!

A tábor díja 43.900 Ft, jelentkezési határidő augusztus 15.
Mivel nagyon kis létszámú a csoport, helyfoglalás kizárólag az előleg befizetésével történik.

A részvételi díj tartalmazza a szállás, napi háromszori vegetáriánus étkezés és az oktatás (napi két jógaóra és egyéb jógás programok) teljes díját. Az utazás egyénileg, vagy "telekocsis" rendszerben történik, ennek megszervezésében segítünk.

Jelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre történő email-el és 20.000 Ft előleg befizetésével tudsz megjelölve, hogy melyik táborhoz csatlakoznál. Az előleget befizetheted a Yogatree Studióban a jógaórák előtt és után, vagy át is utalhatod: YOGATREE CENTER Bt.: HU05 10404072-50526872-88901001.

Ha bármilyen kérdésed van, írj nekünk: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., vagy 70/520-8067.

 

Egy személyes beszámoló a tavalyi tábor egyik résztvevőjétől:

„Amíg csak élünk nem fogjuk a tábort, az ottani hangulatot elfelejteni és ezt szívből köszönjük Neked és Szilvinek mert rajtatok múlt. Nem tudom megköszönni elégszer, hogy ennek először lehettem részese. Köszönöm.

A tábor által kiváltott hangulatot, nyugalmat és ellazulást hazahoztam, olyan folyamatokat indított el az életemben, amin azóta is ámulok bámulok. A problémák könnyen, szinte maguktól megoldódnak, a konfliktusok elsimulnak, a bezárt szájak kinyílnak, a mély a felszínre kerül, kibogozódik, kioldódik és elsuhan, a továbblépés automatizálódik és új, váratlan pozitív dolgok érkeznek az életembe folyamatosan!

A gyakorlás minden perce a táborban örömmel, felszabadulással, energiával töltött fel, és azóta is teljes mértékben ezt érzem ha jógát gyakorlok. Már alig várom a következő felszabadító nevetőgörcsöt. :-)”

 

Dédapám Háza Vendégház

A Vendégház az Őrség kapujában, a Hetés peremén, egy alig százlelkes kis településen, Kerkafalván található. A faluban egyszerre van jelen a városi ember számára varázslatos nyugalom és a vidéki élet lüktetése. A ház a falu közepén áll, mégis erdőszélen, mezőkkel körülvéve. Ahogy ezt faluhelyen el is várjuk: reggel kakas ébreszt, délben harang szól, vacsorakor a juhok kolompolnak. Itt másként jár az idő, a szomszédok pedig bármikor készek egy kis beszélgetésre.

A Ház családi örökség, a jelenlegi tulajdonos, Szilvia dédapja építette száz évvel ezelőtt. Generációkon át családjukat szolgálta, tetőtől talpig felújítva most a vendégek számára tárja szélesre kapuit. Az építkezés során nagy figyelmet fordítottak a részletekre, amit csak lehetett, megőrizték a ház, a vidék múltjából. A szobák felszerelése egyszerre hagyományőrző és modern. Egyik büszkeségük a kis múzeum, amely Szilvia nagyapjának régi szerszámait mutatja be a látogatók számára. 

A Vendégház öt szobával, központi konyhával, étkezővel, a pajtában nyári konyhával, nagy, kényelmes terasszal várja vendégeit. Húsvéttól október végéig tartanak nyitva, egyszerre tizenhárom-tizenöt vendég számára kínálva teljes kikapcsolódást.

További infók és képek a Vendégházról ITT.

  

 
 
 

Az Aerial jógáról

Ennek a stílusnak a lényege, hogy a testmozgást, a gyakorlatok elvégzését egy mennyezetre, vagy gerendára rögzített anyag, hinta vagy hammock segíti. Az aerial jóga gyakorlás lehetővé teszi, hogy megérezd a pontos irányokat, a szükséges és elégséges erőkifejtés mértékét egyes ászanákban, így támogatva akár talajmenti gyakorlásodat, bármilyen stílusban gyakorolsz.

Az aerial jóga gyakorlása igénybe veszi az egész testet, pontos figyelmet és fókuszálást igényel. Az emberi test az evolúció során természeti környezetben fejlődött: ismeretlen terepeken mozgott, futott, kúszott, fára és sziklákra mászott. Az aerial jóga a tradicionális jóga gyakorlatokat kombinálja ezekkel a természetes mozdulatokkal.

Nagyon sok pózban kapaszkodó és mászó mozdulatokat használunk, ami az egész testet igénybe veszi. Ezek a képességek fejlesztik a teherbírást, a tudatosságot és a kontrollt, amelyek mind hasznunkra válnak a haladóbb tradicionális gyakorlásunkban, például a fordított testhelyzetekben, de olyan alap ászanákban is segítségünkre vannak, mint a lefele néző kulya, vagy a deszkapóz.

Azzal, hogy új dolgokat próbálsz ki, számodra ismeretlen területeket fedezel fel, új oldalról ismerheted meg önmagadat és a képességeidet is. Egy újfajta mozgásforma elsajátítása segíti megerősíteni benned a fejlődés, a növekedés, a bátorság érzeteit mind fizikai, mind mentális szinten. A rácsodálkozás képessége a kulcs a fiatalság megőrzéséhez. A gyakorlásodat csak segítheti egy kis nevetés, egy kis kíváncsiság, az öröm és új helyzetek megtapasztalása. Ha új dolgokat próbálsz ki, növeli az önbizalmadat, ezzel növelve a hitedet a saját képességeidben. Ezek a pozitív gondolatok hozzájárulnak ahhoz, hogy a hétköznapjaid is egészségesebbé, boldogabbá váljanak.

További infók az Aerial jógáról és Eszter óráiról ITT.

 

 

A tanárról

Korpás Eszter jóga- és meditáció oktató, az aerial jóga mellett hatha, hatha flow és vinyasa flow stílusokat tanít. 2015-ben Magyarországról elsőként végezte az Unnata Aerial Yoga oktatóképzését és közvetlenül a new york-i iskola alapítójától, Michelle Dortignac-tól tanult. 2015 óta tart aerial jóga órákat és workshopokat Budapesten és vidéken is. 

Alapítója és vezetője a belvárosi Yogatree Studiónak, ahol a "talajmenti" óráit is tartja.

Tagja a Vinyasa Flow Jóga Egyesületnek, ami kizárólag vinyasa flow jóga tanárokból áll és fő céljuk a jóga és a vinyasa flow stílus népszerűsítése. Rendszeresen szerveznek ingyenes illetve adománygyűjtő eseményeket, néha egészen különleges helyszíneken (hídon, múzeumokban stb.) jógáztatják meg az érdeklődőket.
 
 
 

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook