Újévi gongmeditáció Anettel


ÚJÉVI GONGMEDITÁCIÓ ANETTEL - HANGOLÓDJUNK AZ ÚJ ÉV LEHETSÉGEIRE
 JANUÁR 20-ÁN SZOMBATON 14:00-TŐL

 

 

A gongmeditáció a lélekHANGfürdőnél kicsit intenzívebb élményt kínál.

A gong egy erőteljes gyógyító, tisztító, átalakító ősi szakrális hangszer. Mély relaxált állapotot idéz elő, megszabadít a felesleges-cikázó gondolatoktól. A gong hangja megnyitja és egyensúlyba hozza a csakrákat. Hat a testre és a meridiánokra. Fizikális szinten a gong oldja a feszültséget és a blokkokat a testben, stimulálja és jobb működésre serkenti a mirigy-és idegrendszert, növeli a pránát, az életerőt, oldja az izomtónus feszültségét, javítja a vérkeringést. Ezen kívül sejtszintű gyógyulást biztosít. A gong a fizikai szinten túl mélyen hat mentális, érzelmi, spirituális szinteken is. A gong megtisztítja és elcsendesísíti az elmét. Képes arra, hogy megváltoztassuk gondolatainkat, érzéseinket, semlegessé és ítélkezés mentessé tegyen bennünket.

Mi vár rád a gongmeditáció alatt:

Mély relaxáció és gyógyulás. Lefekszel, betakarózol és engeded, hogy a gong és esetenként a dob gyógyító vibrációja eljusson hozzád. Csak állj meg egy picit. Lehetséges, hogy a csoport összetétele miatt, hogy a relaxált állapot mindenkinél maximálisan bekövetkezzen, légző gyakorlatokat, mudrákat vagy mantrákat használ(hat)unk. Fontos, hogy a test ellazult állapotba kerüljön, hogy a rezonancia akadálytalanul áramolhasson a testbe, elmébe, lélekbe.A gongot megszólaltatva testünk felveszi annak rezgését, beindítja öngyógyító folyamatait. A gong hangjaiban fürödve az emberek rövid idő alatt megnyugodnak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a káosz, a negativitás, az ellenállás. 

A gongmeditáció után:

Adj magadnak időt, hogy integrálni tudd a tapasztalatokat, energiákat, mielőtt visszatérsz a napi tevékenységedhez. Pihenj, légy csendben, engedd meg magadnak, hogy a gyógyító energiák mélyen hassanak benned. Igyál sok vizet, hogy segítsd a méregtelenítési folyamatokat és a gyógyulást, amit a gong elindított benned.

Nem javasolt:

  • első trimeszteres kismamáknak, 7 év alatti gyerekeknek
  • Mentális problémákkal, epilepsziával, szívritmus szabályozóval élőknek

Várunk szeretettel mindenkit erre az erőteljes gongmeditációra!

 

A GONGfürdőt Bögös Anett hangterapeuta, természetgyógyász tartja, hozzájárulás 3.000 Ft (az alkalomra a Yogatree Studiós bérletek nem használhatóak fel).

A programra bejelentkezés szükséges.

 


Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

vagy az órarendben


 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook