Immunerősítő IYENGAR JÓGA ws

 

IYENGAR JÓGA Workshop immunerősítő szekvenciával

2018. február 17. szombat 11:00-13:00

 

Az IYENGAR JÓGA erősíti és rugalmasabbá teszi a testet. Fizikailag teljesen átmozgat, fejleszti az izomrendszert és erősíti a csontokat és ízületeket. A belső szerveket tónusossá teszi, a hormonrendszert összhangba hozza, az idegrendszert pedig ellazítja, elcsendesíti. A módszer lényege, hogy gyakorlás közben nagy figyelmet fordítunk a részletekre, folyamatosan fejlesztve a figyelmet és a test-tudatot megtanulunk nagyon kifinomult módon fókuszálni.

Az immunrendszer a test védekező-rendszereként megvédi szervezetünket a betegségekkel szemben. De nem csak az immunrendszer felelős az egészségünk megóvásáért, az érzelmi és a szellemi jólétünk is nagyban befolyásolja szervezetünk ellenálló-képességét. A jóga amellett, hogy fiziológialilag erősíti az immunitást, olyan kapcsolatot teremt a test és a szellem között, amely fontos szerepet játszik egészségünk megőrzésében is.A workshop alatt egy olyan szekvenciával fogunk megismerkedni, melynek rendszeres gyakorlásával hatékonyabban szállhatunk szembe a szervezetünket érő káros hatásokkal.

A tél beköszöntével érdemes kicsit többet foglalkozni önmagunkkal és az egészségünkkel. Mikor is lenne nagyobb szükség arra, hogy megerősítsük és felkészítsük a szervezetünket az elkövetkezendő hónapok kihívásaira? A rövidülő napok és a korai sötétedés pedig remek alkalmat nyújtanak arra, hogy kicsit befelé tekintve több időt töltsünk nemcsak otthon, hanem a jógamatracon is.

Az immunrendszer egészséges működése nagyban függ a szervezet többi rendszerének működésétől (idegrendszer, hormonrendszer, keringési- és nyirokrendszer stb.).

A fordított (fejjel lefelé) pózok a keringési rendszer csodálatos ajándékai.  Segítik a belső elválasztású mirigyek működését, ezzel támogatva az immunrendszert. Mindent a feje tetejére állítva stabilizálják és új energiával látják el az egész szervezetet.  A pózok gyakorlása a mentális egészséget is elősegíti: gyakorlásuk után egyszerre érezzük magunkat vidámnak és kiegyensúlyozottnak, energikusnak és békésnek. Megtanítanak arra, hogyan maradjunk fókuszáltak még akkor is, ha az élet tejesen felfordul (a feje tetejére kerül) körülöttünk.

Az immunerősítő gyakorlatsorban ezért kiemelkedő helyen állnak a fordított pózok, amelyeknek számos variációját fogjuk megismerni és gyakorolni a kétórás workshop alatt.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

 Mimi – Prell Noémi – okleveles IYENGAR JÓGA oktató, amely a világ egyik legszigorúbb és legszínvonalasabb képzését jelenti. Diplomáját Londonban szerezte, ahol továbbra is folytatja tanulmányait tanára, Alaric Newcombe irányítása alatt.

 "Hiszek a jóga transzformatív erejében, és abban, hogy a gyakorlás képes átsegíteni a mindennapokon még a legnehezebb pillatatokban is. A jóga arra tanít, hogy szeressük egymást, ami önmagunk megismerésével és szeretetével kezdődik. Megvilágítja az utat, és megmutatja hogyan éljünk a testet és a szellemet egyensúlyban tartva."

 

Mimi tanítási stílusa precíz és könnyed, kreatív és intelligens. Óráit a csoportot alkotók egyéni igényeinek és képességének megfelelően alakítja.

 

Időpont: 2018. február 17. szombat, 11:00-13:00, a workshop díja 3.000 Ft (erre az alkalomra a Yogatree Studiós bérletek nem használhatóak fel).

Bejelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött email-el tudsz.

 


 

The Iyengar Yoga Teacher certification mark is an internationally recognised sign of excellence, clarity and depth of understanding. Iyengar Yoga teachers are trained to the highest standard and commit to continuing development and education.

 

kép forrása: http://www.natgeotraveller.in

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook