Iyengar jóga az órarendben

Újabb órák az órarendben: mostantól minden kedden 12-től, csütörtökön 10-től és 12:00-től, továbbá minden szombaton 10:00-től és 16:00-tól Mim tart Iyengar jóga órát a Yogatree Studioban.

 

Milyen az a IYENGAR jóga?

 

Ha rendszeresen jógázol, de szívesen mélyítenéd eddigi tudásod vagy még csak ismerkedsz a jóga világával és keresgélsz a stílusok között, egyaránt várunk szeretettel Iyengar óráinkon. Mimi - Prell Noémi, új, okleveles Iyengar Jóga oktatónk vezet be Titeket az irányzat rejtelmeibe. Ajánljuk kezdőknek, idősebb korosztálynak, mindazoknak, akik az ászanák precíz kivitelezését szeretnék elsajátítani.

 

Az Iyengar (ejtsd “ájengár”) Jóga a hatha jóga egyik módszere. Az élete végéig gyakorló és aktívan tanító B.K.S. Iyengar jógamester (1918-2014) tanítására épül, amely Patandzsali ősi jóga szútráiból és bölcseleteiből táplálkozik.

 

Az IYENGAR JÓGA erősíti és rugalmasabbá teszi a testet. Fizikailag teljesen átmozgat, fejleszti az izomrendszert és erősíti a csontokat és ízületeket. A belső szerveket tónusossá teszi, a hormonrendszert összhangba hozza, az idegrendszert pedig ellazítja, elcsendesíti. A gyakorlás során nagy figyelmet fordít a részletekre, folyamatosan fejlesztve a figyelmet és a test-tudatot. Olyan belső mechanizmusokat és stratégiákat kelt életre, melyek segítségével könnyebben nézünk szembe a mindennapi kihívásokkal. Megtanít arra, hogy elfogadjuk önmagunkat, és együttérzéssel forduljunk mind magunk, mind pedig mások felé.

Szeretettel várunk!

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook