Gyerekjóga február 17-én Zsófival


Legközelebb február 17-én várjuk a legkisebb jógikat és jóginikat gyerekjógán!

 

A gyerekjóga órákon a gyerekek természetes közegében, a mesék világában barangolunk. Állatok bőrébe bújva játékos, utánzásos formában mozgunk, kiáltunk, kúszunk és mászunk.
Gyere el és ülj fel velünk a varázsszőnyegünkre. :)

 Képzeld, van egy varázsmatracom, ha ráülök, bármi megtörténhet!
Lehetek szárnyaló sas, tarka pillangó, fürge tigris, erős cápa vagy égigérő varázsfa.
Kezeket a magasba, terpeszt a láb, s egy ugrással a mesejóga birodalmában jársz!
Egyszer volt, hol nem volt…Az alkalmon való részvétel 1.200 Ft-ba kerül, a szülők a stúdió előterében leülve, teázva, olvasgatva, kényelmesen meg tudják várni a gyerekeket.
Amennyiben szeretne csemetéd csatlakozni, kérjük jelentkezz nálunk az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött email-el.

A 3-7 éveseknek szóló játékos jógafoglalkozásokon mesékkel, mondókákkal jógázzuk el természetet, az állatokat, a minket körülvevő világot. Az óvodás korú gyermek számára alkotott mesevilágban jógázik, ahol ő a főhős. A játékos utánzó jógagyakorlatok felkeltik a gyerekek érdeklődését és figyelmét, ezáltal örömmel és megfelelő intenzitással vesznek részt a gyakorláson. Ebben a korban kiemelt hangsúlyt kell, hogy kapjon a mozgásfejlesztés, így a jógagyakorlatok közé az idegrendszer érését segítő mozgásfejlesztő feladatok kerülnek beillesztésre. Ahhoz, hogy a gyermek helyt tudjon majd állni az iskolában, ne legyenek tanulási nehézségei, koncentrációs problémái, fontos, hogy a mozgása megfelelően fejlődjön az óvodás évek során, azaz megtanulja a helyes testtartást, járást, futást, valamint az alapvető nagymozgásokat (nyusziugrás, békaügetés, sánta róka stb.)

A gyerekjóga jótékony hatásai:
• a gyerekek kapcsolatba kerülnek a belső világukkal, jobban megismerik önmagukat, nő az önbizalmuk, javul a figyelemkoncentrációjuk,
• megtanulják kezelni a szorongásaikat, félelmeiket,
• megtanulják megélni az érzelmeiket,
• javul a fizikai állóképességük, koordinációs képességük, egyensúlyérzékük, testük rugalmassága,
• erősödik a testük, javul a testtartásuk,
• megtanulnak ellazulni.

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook