Újra Napüdvözlet workshop!

 "A szúrja namaszkára, vagyis napüdvözlet gyakorlata a távoli múltból maradt ránk, s mennyeivé és üdvössé teszi az emberi életet. Segítségével az emberek jókedvűvé válhatnak, megtapasztalhatják a boldogságot és az elégedettséget, továbbá elkerülhetik, hogy megadják magukat az öregkornak és a halálnak." Patthabi Jois

Surja Namascar, vagy Napüdvözlet, a legismertebb gyakorlatsor a jógában, különböző jógastílusokban számos variációját gyakorolják.

A “Surya” napot jelent, a “Namaskar” pedig üdvözlést. A Surya Namaskar egy olyan jótékony hatású gyakorlatsorozat, amely a gyakorlót felkészíti az ászanák (testtartások) gyakorlására, de önmagában is teljes gyakorlásként használható, napi 3 napüdvözlet elvégzése már érezhető változásokat eredményez fizikai, mentális és lelki szinten egyaránt.

A 3 órás workshopon foglalkozunk a Surja Namascar mitológiai hátterével és szimbolikájával, az egyes ászanákhoz tartozó mantrákkal, valamint rávezető gyakorlatokkal és sok pontosítással tanuljuk meg a Napüdvözlet két variációját.

A workshopot Korpás Eszter tartja 2015. november 14-én szombaton, 10:00 és 13:00 között, díja 3.500 Ft (az alkalomra a Yogatree Studiós bérletek nem használhatóak fel).

Az alkalomra írásos jelentkezés szükséges az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. küldött levéllel, vagy a holnapunk bejelentkező felületén: www.yogatree.hu/bejelentkezes

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook