Aerial jóga Eszterrel a Mantra Jógastúdióban


 

Éld át a lebegés szabadságát, tapasztalj meg új dimenziókat

a MANTRA JÓGASTÚDIÓBAN, 2018. január 3-tól új helyen: II. ker. Margit krt. 31-33.!

Úgy érzed, nem vagy elég erős, vagy hajlékony bizonyos jóga pózokhoz? Vagy még hiányzik a megfelelő egyensúlyérzéked az egylábas, vagy kartámaszos pozíciókhoz? A hammock egy olyan különleges, a mennyezetre rögzített anyag (hinta), ami segít neked abban, hogy megérezd a pontos irányokat, a szükséges és elégséges erőkifejtés mértékét egyes ászanákban, így támogatva a talajmenti gyakorlásodat.

Másrészről pedig egy teljesen biztonságos és szabad módja annak, hogy elszakadj a talajtól, újraéld a gyerekkori élményeidet, amikor fára mászva, vagy a mászókáról fejjel lefele lógva figyelted, milyen más így a világ… Lépj túl a határaidon, győzd le a félelmeidet, tapasztalj meg új nézőpontokat, könnyedén, játékos körülmények között. Mert mindannyiunkban ott van a gyermek, aki újra szeretné élni a gondtalan szabadság érzését! Add meg magadnak ezt a lehetőséget, mert megérdemled! ;)

 


 

Ha szeretnél folyamatosan értesülni az aktuális workshopokról, órarend változásokról, eseményekről, csatlakozz Facebook csoportunkhoz: AERIAL JÓGA ESZTERREL.

 


 


Írt rólunk a WeLoveBudapest: Hőségben és levegőben – 8 különleges jógaórát próbáltunk ki a városban

Szerepeltünk a Petőfi TV-ben: Antigravitációs jóga! és a Nők Lapja Caféban is: Aerial jóga – az új őrület, ahol lógva relaxálhatunk

Legutóbb pedig az RTL Klub Spirit című műsorában: Aerial jóga Eszterrel az RTL Klub Spirit című műsorában 2017. április 23-án

 

    
 


 

Az órarendi órák és a workshopok helyszíne:

 

Mantra Jógastúdió

Budapest, II. ker. Margit körút 31-33. 

(a Mechwart liget közelében,
az első emeleti stúdió a második szinten van a magasföldszint miatt.)


HONLAP                                                          FACEBOOK

 

 

 


 

Aerial jóga - ÓRARENDI ÓRÁK

Minden SZERDÁN 18:00-tól, valamint CSÜTÖRTÖKÖN 19:00-től aerial jóga órákon is lebeghetsz velünk! Ezek az alkalmak 75 percesek és nem baj, ha nem voltál még ilyen jellegű órán, kezdők is csatlakozhatnak.

Nagyszerű lehetőség kiegészíteni jógagyakorlásodat, bármelyik stílusban is gyakorolsz!

Az órák felépítése hasonló egy "talajmenti" hatha jóga órához, a test átmozgatását követően jellemzően egy-egy testrész, vagy izomcsoport kerül a fókuszba, vagy esetleg egy ászana pontos kivitelezésére, felépítésére épül az óra. Természetesen itt sem maradnak el a fejjel lefele lógó, illetve egyéb fordított testhelyzetek! :)

2017. szeptember 1-től az alábbi árak érvényesek az Aerial órákra:

- 1 alkalom: 2.5oo Ft
- 5 alkalmas bérlet: 11.5oo Ft (2.3oo Ft/alkalom)
- 1o alkalmas bérlet: 21.ooo Ft (2.1oo Ft/alkalom).

Bejelentkezés ezekre az órákra kizárólag telefonon lehetséges, mindig az órák előtt, 15:00 és 16:00 között a +36-70-520-8067-es telefonszámon!

 


 

TEMATIKUS WORKSHOPOK

A tematikus workshopokat elsősorban azoknak ajánljuk, akik már voltak néhányszor aerial jóga órán, tehát a főbb mozdulatokkal, az anyag használatával tisztában vannak. Ezeken a foglalkozásokon sem a légakrobatikai elemeken lesz a hangsúly, sokkal inkább a tapasztalatok elmélyítésén.

 

CSÍPŐNYITÓ AERIAL JÓGA WORKSHOP

2018. január 13-án szombaton 14:00-tól ISMÉT CSÍPŐNYITÓ AERIAL WORKSHOP! A workshopot elsősorban azoknak ajánljuk, akik voltak már a bevezető workshopon, vagy órarendi órán. :)

A workshopot Korpás Eszter tartja, díja 4.000 Ft. Mivel a férőhelyek száma korlátozott (10 fő), a workshopra kizárólag az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött levéllel, valamint a teljes összeg befizetésével lehet jelentkezni a pontos időpont megjelölésével! 

 

 **********************

 

ERŐSÍTŐ AERIAL JÓGA WORKSHOP 

Új workshop! 2018. január 14-én vasárnap 14:00-tól az erősítésen lesz a hangsúly. A hammock-ot most is segédeszközként használva szadakunk el újra és újra a talajtól, mozgósítva ezzel néhány olyan izmunkat is, amikről nem is tudtunk korábban. ;) A workshophoz akkor is csatlakozhatsz, ha nem voltál még ilyen órán. :)

A workshopot Korpás Eszter tartja, díja 4.000 Ft. Mivel a férőhelyek száma korlátozott (10 fő), a workshopra kizárólag az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött levéllel, valamint a teljes összeg befizetésével lehet jelentkezni a pontos időpont megjelölésével! 

 

 **********************

 

AERIAL YIN GYAKORLÁS ÉLŐZENÉVEL ÉS HANGFÜRDŐS RELAXÁCIÓVAL

2018. január 20-án 17:30-tól tovább folytatódik élőzenés aerial yin gyakorlás-sorozatunk.

Bő 2 óra elcsendesülés, elményülés, elengedés aerial yin jógával, élőzenével és hangfürdős relaxációval. A workshop díja 5.400 Ft.

Ezt a különleges aerial yin gyakorlást Eszter vezeti, a gyakorás alatt és után pedig Anett biztosítja az élőzenei hátteret gonggal, hangtálakkal, esőcsinálóval, óceándobbal és egyéb hangszerek segítségével. A részvételhez semmilyen korábbi jógás, vagy aerial jógás tapasztalat nem szükséges. 


A YIN jóga az ELENGEDÉS jógája.

A gyakorlás célja a passzív elcsendesedés, befele fordulás, harmonizálás és elengedés elősegítése. Ezen a különleges workshop-on ezeket a folyamatokat egy, a mennyezetre szerelt hinta, a hammock, mint segédeszköz segíti, amellyet ezúttal mélyebbre, a talajhoz közel, kb. térdmagasságba engedünk.

A Yin jóga egy passzív típusú óra, melynek minőségi ismérvei a női, befogadó, tápláló, földelő minőséget magába foglaló jegyek.
Jellemzője, hogy hosszan tartunk ki bizonyos testhelyzeteket, nagyjából 2-5 percig maradunk egy-egy ászanában, látszólag statikusan.

A gyakorlás célja, hogy minél inkább elengedjük magunkat, és a kötőszövetekben található meridiánokra (energia csatornákra) nyomást gyakoroljunk – részben a gravitáció segítségével, részben pedig azonképp, ahogy egyik testrészünk ránehezedik a másikra.

 

***********************************************************************************************************************


Mivel a férőhelyek száma korlátozott (10 fő), a programokra kizárólag az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre küldött levéllel és a TELJES ÖSSZEG BEFIZETÉSÉVEL lehet jelentkezni!

A díjat az aerial órák előtt-után tudod befizetni Eszternél a Mantra Jógastúdióban, vagy át is utalhatod:
Mantra Center Kft.: 10918001-00000087-37910005
Ha utalsz, a megjegyzésbe kérünk írd bele a nevedet, a workshop nevét és pontos időpontját. Köszönjük! 
 

 


 

Miben más az Unnata® Aerial jóga, mint a többi antigravitációs jóga?

  • az Unnata® Aerial jóga órán egyaránt gyakorlunk a levegőben és a talajon, így megtapasztalhatjuk, hogy a hammock használata hogyan segít ráérezni a pontos irányokra és testtudatosságra, ami a célunk a talaj menti gyakorlás során az ászanák pontosításával és a figyelem befele vezetésével
  • megtanuljuk, hogyan maradjunk végig kapcsolatban a talajjal, hogyan „ne szálljunk el” gyakorlás közben
  • segíti izolálni az izommunkát: segít ellazítani azokat az izmokat, amik nem szükségesek a testhelyzet megtartásához, ezzel „beleengedve” magunkat a megfelelő pozícióba
  • nagyon jó lehetőség az izmok fokozatos terhelésére, fejlesztésére, nyújtására
  • úgy növeli az izmok rugalmasságát, hogy az elengedésre helyezi a hangsúlyt, így engedi, hogy a gravitáció csak tegye a dolgát, különösen a kritikusan beszűkült testtájakon: a vállöv területén, a szívközpont területén és a csípő körül
  • a teljes óra lassú ritmusban, a légzés folyamatos megfigyelésével és tudatosításával zajlik, segítve a test és az elme ellazulását, a relaxációt
  • a passzív fordított testhelyzetek során lehetőségünk van megtapasztalni a bandhákat minden tudatos erőkifejtés nélkül

 

Mivel készülj az első aerial órádra/workshopodra?

Arra kérünk, hogy az időpont előtt legalább 15-20 perccel érkezzél, hogy legyen idő az átöltözésre, a hammock-ok beállítására.

A gyakorláshoz semmilyen extra felszerelésre nem lesz szükséged, csak kényelmes, rövid, vagy hosszú ujjú (azaz nem ujjatlan), lehetőleg testhezálló ruhára és sok lelkesedésre! ;)

Javasoljuk, hogy a kezdés előtt 2 órával már ne egyél.

A workshop díját a helyszínen tudod majd befizetni, készpénzben. Úgy döntöttünk, hogy nem kérünk előre pénzt a helyfoglalásért, ezért viszont ha valami miatt mégsem tudsz eljönni, kérünk mindenképp jelezd felénk ahogy lehetséges, hogy ne vegyük el a helyeket a várakozóktól.

Ha bármilyen sérülésed van, esetleg szív és érrendszeri problémád (pl. magas, vagy alacsony vérnyomás, légzési nehézségek stb.) kérünk az óra előtt jelezd Eszternek.

 


 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

 

Yogatree Studio

Instagram InstagramFacebook