ONLINE JÓGA ÓRÁK - Online Yoga clases

(for English translation please scroll down)

 

Kedves Jógik és Jóginik!

Amíg a személyes jógázás nem megoldható az alábbi online jóga órákon vehettek részt a Yogatree tanárainak közreműködésével. Az órák minden nap este 6-kor kezdődnek és 7:30-ig tartanak:

A meglévő bérletek érvényességét meghosszabbítjuk. Lehetőség van a bérletek felhasználására online alkalom esetén is, amennyiben ezt választod, kérjük ezt jelezd az üzenetben és add meg a bérleted számát.

Az online órákon való részvétel díja 1000 Ft/ alkalom lesz. Az átutalásról számlát állítunk ki.

Online óra menete:

 1. Jelentkezz a Yogatree Facebook oldalán, üzenetben (messengeren) a lenti információk megadásával legkésőbb 2 órával az óra megkezdése előtt (tehát 16 óráig a választott jóga óra napján).
 2. Utald el az 1000 Ft-ot a Yogatree bankszámlájára legalább 2 órával az óra kezdete előtt (tehát 16 óráig a választott jóga óra napján). Bankszámla szám: 12026001-00658428-00100000
 3. Egy meghívót fogsz kapni a megadott e-mail címedre az óra napján, az óra megkezdése előtt kb. fél órával.
 4. Nyisd meg a levelet és csatlakozz az órához (első alkalommal egy alkalmazást kell letöltened, melyhez leírást külön küldünk e-mailben, kb 5 percet vesz igénybe).
 5. Jógázz :)

Jelentkezéshez szükséges adatok:

 1. Jóga óra dátuma:
 2. Jelentkező neve:
 3. Jelentkező címe:
 4. E-mail cím (erre a később kiküldésre kerülő meghívóhoz van szükségünk):
 5. Megjegyzés (esetleges egészségügyi probléma):

Az online órákon való részvétel saját felelősségre történik, mivel a tanárok nem látnak Téged, így korrigálni sem tudnak. Kérjük kiemelten figyelj a gyakorlás során magadra!

Az online órák menete hasonló a termben vezetett órákhoz. Az órák időtartalma 90 perc. Kérlek készítsd elő a jógaszőnyeged és amenyibben szükséges pokrócot (a jóga tégla helyettesítésére) és egy nagyobb törülközőt heveder gyanánt. Az órát a saját laptopodról vagy akár a telefonodról is követheted, kérjük ezt is készítsd elő az óra megkezdése előtt. Olyan helyet válassz, ahonnan gyakrolás közben is jól látod az adást.

Ha bármi kérdésed van, a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen kérdezhetsz.

Köszönjük bizalmatokat és támogatásotokat! Jógára fel!

Namaste
Yogatree Studio


 

Dear Yogis and Yoginis,

we made a decision based on the current situation that we will stop doing personal yoga classes for a while and we will replace them with online courses. The following online yoga classes will be available, every day starting from 6 PM till 7:30 PM from the 16th of March:

You can register to the class by sending message to the Yogatree Facebook site via messenger and provide the following mandatory details and transfer the payment till 4 PM on the day of the selected yoga class:

 1. Date of the Yoga class:
 2. Your name:
 3. Your address:
 4. E-mail:
 5. Comment (any health issues, etc):

Price of the classes is 1000 HUF per class which can be paid via bank transfer to the following bank account: 12026001-00658428-00100000

In case of question please contact us via email on the Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Thank you for your support and trust!

 

Yogatree Studio
Hajnalka Tatrai

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook