YOGATREE Studio

Egy családias hangulatú jógastúdió a belvárosban, a 4-6-os villamos Király utcai megállójánál, az Erzsébet krt. 51. alatt.

A stúdiót Prana Jógaműhelyként ismerhették meg a jógázni vágyók, 2015 áprilisától azonban megújult névvel és arculattal, de változatlanul barátságos légkörrel és elérhető árakkal várjuk a jógázni vágyókat. Jógaközpontunkban elfogadunk All You Can Move Sportpass kártyát.

A jóga gyakorlást azoknak ajánljuk, akik szeretnének tenni önmagukért, önmaguk fejlesztéséért és megismeréséért, egészségük megőrzéséért vagy visszaszerzéséért. A rendszeres jóga gyakorlás segíti a mozgásszegény életmód és az irodai ülőmunkából fakadó tartáshibák ellensúlyozását, javítja a fizikai erőnlétet és az általános közérzetet.

A Yogatree Studio kínálatban szerepel hatha jóga, yin jóga, vinyasa flow, ashtanga, hatha flow, gyerekjóga. Az órákat tapasztalt, szenvedélyes, felkészült tanárok tartják, egyes órákat akár angol nyelven is. A stúdió honlapján megtalálható az órák részletes bemutatása, így mindenki könnyen megtalálhatja a számára éppen megfelelő gyakorlási stílust.

A jógával, egészséges életmóddal kapcsolatos egyre nagyobb érdeklődésre tekintettel a Yogatree Studio hétvégenként különböző programokat, előadásokat és tanfolyamokat szervez: Hangtálakkal és gonggal kísérve várjuk a felfrissülésre vágyókat a hangfürdő programunkra. A kezdők első lépéseit alaptanfolyamokkal segítjük a különböző irányzatok megalapozottabb megismerésében (hatha, vinyasa flow, ashtanga). A haladó jógatanfolyamokkal a már évek óta gyakorlók tudásának elmélyítését, a jóga komplex aspektusainak megismerését célozzuk. A rövidebb workshopokkal, műhelyfoglalkozásokkal (mint pl. a tudatos táplálkozás és háztartás) kifejezetten a mindennapi életet praktikumait szeretnénk átadni az érdeklődőknek.

 

Bemutatkozó kisfilm a stúdióról, a jógáról, a bakasana kihívásról, ITT .

 


 

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook