Iyengar jóga workshop az egészséges alvásért

 

IYENGAR JÓGA Workshop az egészséges alvásért

2018. március 3. szombat 11:00-13:00

 

Egy híres jógamester szerint a jóga nem más, mint jó alvás, helyes táplálkozás és az elme megszelídítése. És ami különösen érdekes: ebben a sorrendben!

Már a hajdani bölcsek is felismerték az alvás fontosságát, a modern tudomány kutatásai pedig bebizonyították nélkülönözhetetlen szerepét: a sejtbiológiától a pszichológiáig minden területen elismerték az alvás létfontosságú élettani hatásait.

Napjainkban azonban nagyon sokan küzdünk különböző alvászavarokkal, álmatlansággal. Eleinte azért nem alszunk, mert “nincs időnk rá“, rohanunk, sok a dolgunk. Később pedig azért nem alszunk, mert nem tudjuk megállítani a rohanást, lezárni a napot: nem bírunk elcsendesedni.

A jóga egy olyan csodálatos eszköz a kezünkben, amire mindig számíthatunk, ami mindig velünk van!

A kétórás workshop alatt egy olyan ászana (jógapóz) sorozatot fogunk gyakorolni, amely megnyugtatja az idegeket, elcsendesíti az elmét és segít az alvás előidézésében.

A gyakorlatsor ülő előrehajlásai segítik lecsendesíteni az agyat, nyugtatják az idegeket és csillapítják a szorongást, a fordított testhelyzetek pedig elősegítik az egészséges és békés alvást.

Mindegy, hogy milyen jógastílus gyakorlója vagy, ez a workshop Neked szól, ha szeretnél aktív szerepet vállalni az egészséges alvásod kialakításában, és ha gyógyszerek helyett szeretnéd megtapasztalni a jóga gyógyító hatását.

Mindenkit szeretettel várunk!

 

 Mimi – Prell Noémi – okleveles IYENGAR JÓGA oktató, amely a világ egyik legszigorúbb és legszínvonalasabb képzését jelenti. Diplomáját Londonban szerezte, ahol továbbra is folytatja tanulmányait tanára, Alaric Newcombe irányítása alatt.

 "Hiszek a jóga transzformatív erejében, és abban, hogy a gyakorlás képes átsegíteni a mindennapokon még a legnehezebb pillatatokban is. A jóga arra tanít, hogy szeressük egymást, ami önmagunk megismerésével és szeretetével kezdődik. Megvilágítja az utat, és megmutatja hogyan éljünk a testet és a szellemet egyensúlyban tartva."

 

Mimi tanítási stílusa precíz és könnyed, kreatív és intelligens. Óráit a csoportot alkotók egyéni igényeinek és képességének megfelelően alakítja.

 

Időpont: 2018. március 3. szombat, 11:00-13:00, a workshop díja 3.000 Ft (erre az alkalomra a Yogatree Studiós bérletek nem használhatóak fel).

Bejelentkezni az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre küldött email-el tudsz.

 


 

The Iyengar Yoga Teacher certification mark is an internationally recognised sign of excellence, clarity and depth of understanding. Iyengar Yoga teachers are trained to the highest standard and commit to continuing development and education.

 

kép forrása: http://www.natgeotraveller.in

Hírlevél feliratkozás

Kapcsolat

Yogatree Studio

1073 Bp. Erzsébet krt 51. mfsz. 1.
+36 70 520 8067
info (@) yogatree.hu

Adatvédelmi szabályzat

 

Yogatree Studio

Instagram Instagram

Facebook